Saramura de crap

de mihaelar63 in Crap / Caras, 5 Aug 2012 | 4131 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1, 5 kg crap
  • 0,5 kg sare mare
  • 3 cepe verzi
  • 3 usturoi verde
  • 2 ardei copti rosii
  • 3 rosii coapte
  • 2 ardei iuti
  • patrunjel verd
  • 1 lingura boabe piper
  • 1 foaie dafin
  • 100 ml otet de pe tarhon
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de crap:

  1. Crapul curatat ,, spalat si portionat se prajeste pe  pat de sare pe plita incinsa .
  2. In 2 l apa  fierbinte sep un taiati   cuburi ardeii, ardeii iuti  si rosiile coapte care au  fost curatati de pelite , boabe de piper , otet de pe tarhon si  foaia de dafin .
  3. Se lasa sa clocoteasca 2-3 minute si se  adauga ceapa verde si usturoiul taiate rondele .
  4.  Crapul se pune intr-un vas incapator si se toarna deasupra   zeama cu legume .
  5.  Serviti saramura calda  cu verdeata deasupra si mamaliguta fierbinte .
Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de crap" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Miha 1

15.08.2012, 18:10

Ce mi-o fi venit sa intru aici? Acu' inghit in sec si plec mai departe...

Panacris 1

27.08.2012, 21:47

Miha, dar saramura de pastrav merge??? Ca as incera si eu

mihaelar63 1

28.08.2012, 13:47

Cris eu spun ca merge cu orice peste . Nu mai sta pe ganduri , Baietii tai vor fi fericiti cand ii vei servi cu o asa bunatate
Eu doresc sa incerc si cu ciocanele de pui[ sau aripioare ] , am vazut reteta la MadiMarin

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saramură de crap