Sangria

de cristina1985 in Cocktail, 30 Iun 2021 | 3645 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 ml vin rosu dulce
  • 400 ml Sprite
  • 1 lamaie
  • 1 portocala mare
  • 1 baton scortisoara
  • 3 lg zahar brun
  • 6 boabe strugure
  • 1/2 mar mare rosu
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sangria:

Eu am cumparat un vin dulce, la sticla si nu a fost nevoie de prea mult zahar. Trebuie gustat inainte,de a face sangria!

Se spala fructele. Apoi, se taie portocala in doua jumatati. Una din ele trebuie stoarsa, iar cealalta se taie felii (cu tot cu coaja).O jumatate din mar si lamaia , se taie felii ( cu tot cu coaja).

Se pun intr-o oala de inox, sucul de la portocala, fructele taiate (mar,lamaie,portocala), boabele de struguri (intregi sau taiate), zaharul brun,un baton scortisoara si amestecati putin.Lasati 5 minute,apoi desfaceti sticla de vin,turnati 500 ml  peste fructele din oala,apoi 400 ml Sprite.

Se tine la frigider 4 ore, se scot fructele,se strecoara si se poate servi. Puteti decora paharele, cum doriti.

TIPS-URI

1

Puteti adauga frunze de menta,inainte de a-l tine la rece.

2

Se poate adauga gheata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sangria" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

cristina1985 1

04.07.2021, 14:00

Este foarte buna si răcoritoare!

RuxyRux 1

19.07.2021, 21:22

Cine poate refuza?

cristina1985 1

20.07.2021, 11:48

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

ieri la 07:35

Rulouri cu fistic și gem de vișine - Delicioși și ușor de făcut

pe 16.10 la 08:31

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 15.10 la 10:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]