Sangria

de Simo in Bauturi, 15 Apr 2009 | 7418 vizualizari

 

O bautura traditionala spaniola, care se bea pe ritm de Flamenco! Se poate asorta cel mai bine la preparatele din peste si din pui, daca folositi vin alb, sau vita, miel si porc, daca folositi vin rosu.

 

INGREDIENTE

2 l vin rosu, 8 linguri zahar, 3 lamai, 4 portocale, 2 pere, 1 baton scortisoara, 1/4 apa minerala, 50 ml coniac, cuburi de gheata
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sangria:

Pui vinul impreuna cu coniacul intr-un recipient. Adaugi zaharul, perele, lamaile si portocalele taiate felii impreuna cu batonul de scortisoara.

Dai recipientul la frigider pentru 4 ore. Se strecoara-daca vrei, dar se pot lasa si fructele in bautura. Pui apa minerala inainte sa servesti bautura si adaugi cateva cuburi de gheata. Poti decora cu lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sangria" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

fluturas 1

22.12.2009, 12:41

eu am baut Sangria altfel preparata,tequila,vin (rosu sau alb) si fructe de sezon..habar n-aveam ca se face altfel!

adry88 1

19.05.2011, 16:17

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]