Sandvis "Sah"

de Angelina_Elena in Sandvisuri, 27 Oct 2012 | 2280 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • crema de branza cu smantana Delaco
  • 1 felie de paine
  • 1 feliuta de parizel
  • 4 rondele de morcov murat
  • ardei gras rosu
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis "Sah":

Decupam felia de paine fie dreptunghiulara, fie patrata.

O ungem apoi cu crema de branza.

Feliuta de parizel o taiem in patratele mici.

Ardeiul si rondelele de morcov le decupam in ceculete mici.

Peste felia de paine cu crema de branza asezam patratelele de parizel (patratica, spatiu gol si tot asa pana terminam).

Peste parizel asezam alternativ cerculete de culoare rosie si portocalie.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis "Sah"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sandvis cald, la toaster