Sandvis la gratar cu vinete si branza Gouda cu trufe si Prosecco

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 15 Iul 2016 | 3239 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata nu foarte mare
  • ulei de masline
  • sare, piper
  • 6 felii de paine din tarate cu seminte
  • 40 de grame branza Gouda cu trufe si Prosecco
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis la gratar cu vinete si branza Gouda cu trufe si Prosecco:

Se taie vanata felii longitudinale, nu foarte subtiri care se ung cu ulei si se presara cu sare si pieper. Se gatesc pe un gratar fierbinte cateva minute, pe parte, pana se inmoaie. Se transfera pe o farfurie. 

Se taie branza fasii foarte subtiri. 

Se constuiesc sandvisurile adaugand intre doua felii de paine, fasii de vanata si branza. 

Se gatesc pe un gratar fierbinte, la foc mediu, cateva minute, pana devin crocante si branza s-a topit. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis la gratar cu vinete si branza Gouda cu trufe si Prosecco" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sandvis cu camembert si struguri