Sandvis la aparat cu cascaval afumat de la Delaco

de Merisor in Sandvisuri, 15 Oct 2012 | 5624 vizualizari

 

Acestea sunt sandvisurile cele mai frecvente pe care le iau la munca.

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de paine toast cu graham
  • 2 felii de cascaval
  • 2 felii de sunca presata
  • ketchup
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis la aparat cu cascaval afumat de la Delaco:

Se taie sunca presata in feii si de asemeni cascavalul. Feliile de sunca presata sunt exact cat feliile de paine toast, iar cele de cascaval mai micute. pentru fiecare sendvis folosim doua felii de paine intre care asezam cate o felie de cascaval si una de sunca presata. Se introduce aparatul in priza conform instructiunilor, iar cand a declansat, semn ca s-a incalzit se aseaza sendvisurile, se inchide si se lasa in priza pana la o noua declansare, semn ca sunt gata. Eu mai las putin pentru ca imi plac mai crocante. le servesc unse cu un ketchup picant.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis la aparat cu cascaval afumat de la Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]