Sandvis indragostit

de Andra_Constantinescu in Sandvisuri, 2 Apr 2016 | 2861 vizualizari

 

Cu sandvisul acesta am participat la un concurs si l-am si castigat :)

 

INGREDIENTE

  • doua felii de paine toast integrala;
  • trei felii de salam sandvis toast;
  • doua felii de branza topita cu cascaval;
  • o rosie;
  • doua frunze de salata verde;
  • 50 g de cascaval;
  • o maslina neagra.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis indragostit:

Peste o felie de paine se adauga o felie de salam, o felie de branza topita, o felie de rosie taiata pe rotund (dupa ce rosia a fost spalata), o felie de salam si in, final, cealalta felie de paine.

Se spala frunzele de salata si se aseaza pe o farfurie, apoi se pune sandvisul in mijloc. Cu ajutorul unui dui se decupeaza ochii din felia de branza topita, iar din maslina, irisul. Se fac gauri, tot cu ajutorul duiului, in cerculetele de branza pentru a putea fixa cerculetele de maslina si se aseaza ochii pe sandvis. 

Dintr-un colt de la o felie de salam se decupeaza nasul si se pune apoi pe sandvis.

Dintr-o felie de rosie se decupeaza gura si se pune pe sandvis.

Cascavalul se da pe razatoarea cea mare si se formeaza parul si sprancenele din el. Parul se aseaza intai pe sandvis, apoi langa el.

Din rosia ramasa se decupeaza 3 inimioare cu ajutorul unei forme pentru fursecuri, iar cu ajutorul unui cutit se mai decupeaza o inima foarte mica.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis indragostit" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Wrap Vers