L-am vazut la Dia, mi-a placut si l-am prestat! Am vazut ca sursa noastra de inspiratie este Roxx...va multumesc fetelor si va imbratisez cu drag! >:D
Pe una dintre parti ungem felia de paine cu unt, apoi decupam miezul astfel incat sa ramana doar coaja.
Am pus coaja de paine in tigaie, cu partea unsa cu unt in jos.
In mijlocul feliei am pus cate oul, peste care am presarat putina sare.
Peste ou punem feliile de cascaval si acoperit cu miezul feliei de paine,cu partea cu unt deasupra de data aceasta.
Apasam putin pentru a ramane la acelasi nivel cu coaja,
Dupa ce s-a prajit bine, cu ajutorul unei palete intoarcem felia pentru a se prajii si pe cealalta partea.
Se serveste cald, cu o salata de legume alaturi.
Pofta mare!
1
Dupa ce ati pus oul in coaja de paine, puteti pune mezel (daca doriti) si apoi cascavalul.