Sandvis alb-rosu

de Monya in Sandvisuri, 4 Noi 2013 | 2821 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 felii paine
  • 1 cutie branza Delaco ceva fin
  • 1 rosie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis alb-rosu:

Se unge o felie de paine cu un strat generos de branza fina.

Se adauga rosia taiata cubulete.

Se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis alb-rosu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sandvis cald cu "DeSenvis"