Sandvich-uri

de nico15 in Aperitive / Garnituri, 31 Ian 2011 | 5513 vizualizari

 

Un platou cu mai multe tipuri de sandwish-uri, la alegere

 

INGREDIENTE

  •  Paine
  •  unt
  •  pateu de ficat
  •  oua
  •  castraveti acri
  •  gogosari acri
  •  rodii
  •  salata
  •  mustar
  • masline
  • prosciutto
  • varza rosie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvich-uri:

1-2. Paine feliata patrata, unsa cu pateu de ficat frecat cu unt, aranjata felia cu varza rosie, masline, albus de ou, diferite aranjamente.

3.Paine feliata patrata, unsa cu unt in strat subtire; se fierbe un ou tare aproximativ 8-10 minute dupa care se introduce in apa rece si se va curata, se taie rondele si se vor aranja 3 rondele pe felia de paine, se decoreaza rondelele cu castravete sau gogosar acru iar in lateralele feliei se face un gratar din gogosari taiati bari subtiri ca in imagine.

4.Tartine mici forma rotunde, se taie feliuta cu o forma rotunda mica, stea, clopotel, deci tartinele: se taie dintr-o felie de paine, se unge cu unt in strat subtire si se poate decora astfel:

  • Ø  Se unge in strat subtire de pateu de ficat, se taie fasii subtiri de gogosari acri si albus de ou, se pune in varf un mot din maslina
  • Ø  Se unge forma stea intr-un strat subtire cu pateu, se pune un sfert de lingurita de mustar cu boabe in mijloc de jur imprejur 2 bobite de rodie si in varf o feliute subtire de castravete
  • Ø  Se unge o tartina intr-un start subtire de unt, se ia o feliuta de prosciutto, taiata foarte fin si se face un rulou, de jur imprejurul ruloului se pun jumatati de feliute de castravete acru
  • Ø  Se unge tartina taiata in forma de clopotel intr-un start foarte subtire de mustar boabe, peste care se adauga o rondea de ou fiert care se va decora cu cubulete de castraveti si gogosari acri.
  • Ø  Tartina sub forma de corabioara se unge in start subtire si deasemeni se face un rulou din prosciutto taiat foarte fin, se decoreaza cu gogosari acri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvich-uri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Trigoane aperitiv cu sunca si cascaval