Sandviș cu brânzică Ceva fin, bacon și ciuperci

de Panacris in Sandvisuri, 21 Oct 2013 | 4100 vizualizari

 

Un sandivș oricând e binevenit! Mai ales așa de consistent se poate consuma dimineața, la prânz sau seara;)

 

INGREDIENTE

  • pâine albă 2 felii,
  • brânzică Ceva fin cu verdeață,
  • cubulețe de bacon cca. 50 g,
  • ardei kapia 1 bucată,
  • telemea de oaie,
  • brânză feliată Delaco,
  • sare aromată cu cimbru,
  • ciuperci brune proaspete 1 bucată.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandviș cu brânzică Ceva fin, bacon și ciuperci:

Feliile de pâine se ung cu un strat de brânzică Cevafin cu verdeață. Se așează artistic cubulețele de bacon, telemeaua feliată, ardeiul kapia curățat de semințe și feliat, feliuțe de ciuperci, se presară cu puțină sare cu mirodenii, apoi se  acoperă cu fâșii de brânză feliată și se pun la cuptor cca. 3 minute. Se servesc fierbinți!

Spor și poftă mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandviș cu brânzică Ceva fin, bacon și ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

pe 25.11 la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]