Saleuri cu mac si chimen - de post

de Georgiana78 in Aperitive / Garnituri, 20 Noi 2012 | 12063 vizualizari

 

Nu sunt foarte mandra de aceasta reteta....practic nu am gatit nimic...... dar este o varianta de ceva de rontait rapid si placut!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de 500 gr foietaj congelat
  • mac, chimen
  • putina sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri cu mac si chimen - de post:

- se decongeleaza foietajul si se taie in fasii de 1 cm si se aseaza in tava pe hartie de copt

- se umezesc cu putina apa fasiile si se presara mac, chimen si sare (daca le preferati mai sarate)

- se dau la cuptor si se coc 15-20 min la 200 grade

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri cu mac si chimen - de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]