Salau "pane"

de mihaelar63 in Salau, 7 Dec 2010 | 8216 vizualizari

 

Deoarece am vrut o reteta de peste care o pot servi cand este dezlegare , am cautat la prietenul nostru "Gogu"!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 salau
  • 1 cana faina alba
  • 4 linguri faina malai
  • boia
  • sare
  • piper
  • 1 bere
  • 1 lamaie
  • 1 gogosar
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salau "pane":

  1. Salaul se curata , se spala si se portioneaza , se condimenteaza si se stropeste cu zeama de la jumatate de lamaie .
  2. Jumatate din faina alba se pune intr-un vas prin care se tavalesc bucatile de salau .
  3. Restul de faina alba se amesteca cu faina de malai , boia , sare si bere obtinand un aluat de consistenta unei smantani .
  4. Pestele se trece prin acest aluat si se prajeste in ulei incins ,intorcandu-se pe ambele parti . scoateti pe un platou tapetat cu hartie absorbanta .
  5. Serviti cald cu lamaie si gogosari .
Daca ti-a placut reteta noastra "Salau "pane"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

mihaelar63 1

12.12.2010, 10:55

Retetegg niciodata nu e prea tarziu

Crista_Luca 1

12.12.2010, 11:08

cum am putut să ratez asemenea bunătate???

mihaelar63 1

13.12.2010, 20:15

cristina si mie mi se intampla

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]