Salau la cuptor

de ianculubita in Salau, 7 Sep 2011 | 12475 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1salau mai mare
  • 500g cartofi
  • 3oua
  • 1cutie ciuperci
  • 100g cascaval
  • 200ml sos alb de usturoi
  • condimente speciale pentru peste
  • 100g unt
  • 100ml smantana
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salau la cuptor:

Pestele curatat,spalat,se pune la fiert in apa cu putina sare 20-25min;dupa ce s-a racit,se scot oasele,pielea iar carnea se pune pe o farfurie;o forma de yena,se unge cu sos de usturoi,se pun rondele de cartofi fierti(eu i-am taiat cubulete),deasupra ciupercile scurse si calite intr-o lingura de unt,pe marginile vasului rondele de oua fierte iar pe mijloc pestele condimentat;se presara pe toata suprafata cascaval ras,bucatele de unt si smantana;se da la cuptor 30min si se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salau la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

pe 06.12 la 09:12

Maioneza de casa - Reteta simpla si rapida

pe 05.12 la 14:38

Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa

pe 05.12 la 11:01

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]