Salau la cuptor

de ianculubita in Salau, 7 Sep 2011 | 12317 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1salau mai mare
  • 500g cartofi
  • 3oua
  • 1cutie ciuperci
  • 100g cascaval
  • 200ml sos alb de usturoi
  • condimente speciale pentru peste
  • 100g unt
  • 100ml smantana
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salau la cuptor:

Pestele curatat,spalat,se pune la fiert in apa cu putina sare 20-25min;dupa ce s-a racit,se scot oasele,pielea iar carnea se pune pe o farfurie;o forma de yena,se unge cu sos de usturoi,se pun rondele de cartofi fierti(eu i-am taiat cubulete),deasupra ciupercile scurse si calite intr-o lingura de unt,pe marginile vasului rondele de oua fierte iar pe mijloc pestele condimentat;se presara pe toata suprafata cascaval ras,bucatele de unt si smantana;se da la cuptor 30min si se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salau la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară

de RODIMUR 8

ieri la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

ieri la 15:43

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

pe 04.09 la 17:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
File de peste (platessa) cu sos beurre blanc si conopida picanta