Salau cu "glazura" de usturoi

de vero_closca in Salau, 25 Mar 2010 | 6170 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg salau (3 bucati)
  • 1 capatana usturoi
  • sare
  • piper
  • 50 ml ulei
  • 1 legatura patrunjel verde
  • o lingura otet
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salau cu "glazura" de usturoi:

curatati pestele,il eviscerati,il spalati repede sub jet de apa rece,ii indepartati capul si-l despicati de-a lungul osului principal.

ungeti o tava cu putin ulei,asezati pestele,presarati-l cu sare si piper dupa gust si il ungeti cu mujdeiul de usturoi (pisati cateii de usturoi si amestecati-i bine cu putina sare ,uleiul si otetul pana devine o pasta ca o maioneza pe care o diluati cu 3 linguri de apa rece).

presarati patrunjelul tocat marunt si introduceti tava in cuptorul incalzit,la foc mediu,pt 30 minute.

este o reteta simpla dar foarte gustoasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salau cu "glazura" de usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

silvi0ara 1

25.03.2010, 09:35

madi_marin 1

07.04.2010, 18:41

super bun.....ador pestele cu usturoi....

madi_marin 1

07.04.2010, 18:43

ce se vede alaturi pe farfurie e pepene murat?....am auzit ca se face, dar nu am gustat niciodata...

COMENTEAZA

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
File de salau cu rosii si capere