Salau cu "glazura" de usturoi

de vero_closca in Salau, 25 Mar 2010 | 6319 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg salau (3 bucati)
  • 1 capatana usturoi
  • sare
  • piper
  • 50 ml ulei
  • 1 legatura patrunjel verde
  • o lingura otet
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salau cu "glazura" de usturoi:

curatati pestele,il eviscerati,il spalati repede sub jet de apa rece,ii indepartati capul si-l despicati de-a lungul osului principal.

ungeti o tava cu putin ulei,asezati pestele,presarati-l cu sare si piper dupa gust si il ungeti cu mujdeiul de usturoi (pisati cateii de usturoi si amestecati-i bine cu putina sare ,uleiul si otetul pana devine o pasta ca o maioneza pe care o diluati cu 3 linguri de apa rece).

presarati patrunjelul tocat marunt si introduceti tava in cuptorul incalzit,la foc mediu,pt 30 minute.

este o reteta simpla dar foarte gustoasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salau cu "glazura" de usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

silvi0ara 1

25.03.2010, 09:35

madi_marin 1

07.04.2010, 18:41

super bun.....ador pestele cu usturoi....

madi_marin 1

07.04.2010, 18:43

ce se vede alaturi pe farfurie e pepene murat?....am auzit ca se face, dar nu am gustat niciodata...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salau de Nil pane