Salau cu crusta de prosciutto

de mihaelar63 in Salau, 23 Ian 2014 | 4951 vizualizari

 

De cate ori prepar peste ma intreb cum sa fie ,, altfel '' . Acum am deschis frigiderul si am vazut ca im ista la dispozitie prosciutto , mustar , ketch-up.,,Ce sa facem ,ne descurcam cum putem !!!"" ..am oftat . .Reteta simpla si de efect , prosciutto s-a asezat atat frumos peste salau incat parca popriul lui invelis .

 

INGREDIENTE

  • 1.5 kg rondele salau
marinata -4 catei usturoi, 2 linguri ulei masline, 1 lingura mustar, 1 lingurita praf de ghimbir, sare
  • 300 gr prosciutto
  • 3 linguri mustar Heinz
  • Lamai , lime , rosii cherry pt decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salau cu crusta de prosciutto:

Pestele spalat se pune in marinata formata de ingredientele date timp de ora.

Asezati pestele cu cate o felie de prosciutto peste fiecare bucata in tava .

Dati tava la cuptor 20 min foc mediu .

Cu ajutorul unei pensule de bucatarie ungeti pe deasupra prosciutto cu ketch-up.

Mai dati 5-10 min la cuptor pana se rumeneste .

Serviti salaul cu crusta alaturi de lamai , lime , rosii si garnitura preferata .

Noi am avut garnitura cartofi copti cu rozmarin .

TIPS-URI

1

Folositi ketch-up si mustar Heinz . Nu au conservanti !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salau cu crusta de prosciutto" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste la cuptor cu dovlecei si busuioc