Salata Suba cu sfecla rosie si sprot afumat

de Rahela Velicu in Salate, 11 Dec 2018 | 4595 vizualizari

 

Salata cu sfecla rosie ce a devenit preferata noastra.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui
  • sprot afumat
  • 1 sfecla rosie
  • 2 cartofi
  • 3 morcovi
  • 1 ceapa mica
  • 150 g maioneza
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata Suba cu sfecla rosie si sprot afumat:

Sfecla rosie o fierbem cu coaja pana cand intra usor furculita in ea. Separat fierbem cartofii si morcovii.

Dam pe razatoarea cu ochiuri mari cartofii, morcovii si sfecla. Punem pe un platou pieptul de pui taiat cuburi mici. Eu am refolosit pieptul de pui de la un pui la rotisor. Voi puteti fierbe pieptul de pui, apoi sa-l taiati cuburi. Urmeaza un strat de cartofi, apoi de morcovi, ceapa toacata marunt si apoi sfecla. Ungem cu maioneza dupa fiecare strat de legume. Deasupra punem pestele afumat si ornam dupa preferinta.

TIPS-URI

1

In general, eu folosesc doar maioneza cumparata la aceasta salata deoarece nu mi se pare atat de gretoasa ca cea de casa.

2

Salata se de 3-4 ore la rece sa se intrepatrunda gusturile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Suba cu sfecla rosie si sprot afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de sfecla rosie