Salata Peste afumat MARIANA

de nico15 in Salate, 7 Noi 2010 | 13371 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-4 bucati peste afumat
  • 200-250 gr de varza alba
  • 3-4 castraveti acri
  • 1 ceapa rosie,
  • ½ legatura de marar
  • 2-3 portocale
  • 150 gr de parmezan
  • 100 gr de porumb fiert din conserva
  • sare, piper,
  • nucsoara

Dressing:

  • Maioneza sau Iaurt light
  • 2 linguri mustar frantuzesc cu bobite
  • juice de la o lamaie si o portocala
  • 1 Plic Knorr Tzatziki
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata Peste afumat MARIANA:

Se taie varza fideluta, se taie ceapa julien, castraveti in cubulete, se sareaza si pipereaza, pestele afumat se depieleaza si se taie in cubulete, adaugandu-se peste salata se taie portocala cubulete, se sareaza si pipereaza, se trece la adaugarea dressingului, dupa care se adauga porumbul si nucsoara si se rade parmezanul peste.

Pentru un design deosebit se poate decora cu alge marine sau un trandafir din rosie.
Aceasta era reteta preferata a mamei, ei ii placea la nebunie pestele afumat.


Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Peste afumat MARIANA" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de pui cu mango si avocado