Salata iceberg cu sos de capsuni

de Mitinita in Salate, 12 Iun 2013 | 3534 vizualizari

 

Explozie de arome! Dulceata din rosii s-a potrivit bine cu sosul de capsuni

 

INGREDIENTE

Pentru salata

  • cateva frunze de salata iceberg
  • 2 ciuperci mai mari
  • 6 rosii cherry

Pentru sos:

  • 4 capsuni
  • 1 lingurita de mustar cu bobite
  • 1 lingura otet balsamic din vin alb
  • 2 linguri ulei de masline extra virgin
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata iceberg cu sos de capsuni:

Rupem frunzele de salata si le punem in bol. 

Ciupercile le feliem subtire.

Taiem rosiile sau le putem lasa intregi.

Amestecam ingredientele pentru sos si le adaugam la salata.

Se amesteca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata iceberg cu sos de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]