Salata exotica de quinoa cu avocado si mango

de Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii in Salate, 13 Mar 2013 | 9598 vizualizari

COMENTARII (34)

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

14.03.2013, 09:29

simona eu am gasit quinoa expandata cu care n-a trebuit sa fac nimic, doar sa le adaug in salata . pentru cealalta varianta, cred ca ar fi bine s-o consumi imediat ca sa nu aiba timp sa se inmoaie

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

14.03.2013, 09:33

Simona, din cate stiu eu se fierbe al fel ca si cus-cus-ul. Se fierbe in putina sare: 1 cana de quinoa la 2 sau 3 cani de apa. Dupa fierbere, vasul se ia de pe foc si se lasa acoperit pentru ca quinoa sa absoarba tot lichidul. Este mai lipicios decat orezul deoarece are un continut de amidon mai redus. Spor

simona72 1

14.03.2013, 09:45

din cel expandat am si eu, dar am crezut ca si asta trebuie fiert, deaia mi s-a facut terci, acum am inteles ce e si cu asta expandat, multumesc mult....pupici

Bucatardinpasiune 1

14.03.2013, 17:49

O minunatie de salata!!!

mamaieelena 1

14.03.2013, 18:11

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

14.03.2013, 22:32

Multumesc

Valclaudia 1

22.10.2013, 21:20

ce bine arata!

Krystyan Trendy 1

05.01.2014, 01:55

buna salata

monik80 1

22.03.2015, 07:54

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]