Heringul se serveste de obicei cu smântână acră.
Daca nu aveti este foarte usor de facut. Este suficient sa puneti un pic de suc de lamaie in smantana normala.
https://www.blogulluicatalina.com/2020/06/salata-de-sparanghel-cu-hering-low-carb.html
Pregatiti smantana acra si puneti-o la rece.
Taiati baza sparanghelului , nu este nevoie sa-l curatati. Taiati-l bucati.
Curatati si tocati usturoiul marunt.
Intr-o tigaie incalziti uleiul si puneti la prajit usturoiul cu sparanghelul.
Gatiti 10 minute intoarceti in mod regulat.
Trebuie sa ramana crocant. Taiati ceapa rondele si heringul bucati.
Amestecati smantana acra cu mustarul, sare si piper.
Puneti rondele de ceapa si sparanghelul cald pe o farfurie (pastrati cateva varfuri pentru decorul final).
Adaugati bucatile de hering, ceapa si puneti smantana acra .
Deorati cu arpargic si varfurile de sparanghel pastrate.
Serviti !