Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Alexandra Burz in Salate, 20 Mar 2014 | 3646 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: salata de sezon, retete Salate
Spalam bine legumele si le taiem corespunzator.
Le punem intr-un bol, dupa care asezonam cu sare si piper.
Adaugam otet si ulei dupa gust.
Omogenizam si servim salata proaspata.
Delicioasa goala dar si langa un fel principal.
de RODIMUR 8
de marianascarlat 1
de mihaelar63 9
de divainbucatarie 4
Florentina_Cristina 1
Rocsi 1
laura_n 1
iti vand un pont! nu mai taia salata, rupe-o! prin taiere, oxideaza!
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Rocsi 9
de Bucataras 6
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:19
de vasimur 4
ieri la 17:49
ieri la 08:45
pe 04.03 la 10:51
pe 03.03 la 09:02
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
vasimur
RODIMUR
MotanLaOale
Catalina L 8
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Steel79 1
MihaelaKitchen 1
Lore 1
red_dog_dinamo 1
MissRoxy 1
Constelatialeu 9
1180 puncte
Andra_Constantinescu 6
1100 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Rocsi 9
418 puncte
vasimur 4
251 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!