Salata de rucolla cu peste afumat

de nico15 in Peste, 21 Feb 2011 | 7942 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 peste afumat 250 g
  • 150 g rucolla
  • 1 portocala
  • 1 ceapa rosie
  • 30 g de chivas
  • 10 migdale
  • 8-10 masline feliate
  • ulei de masline si acetto balsamico
  • sare
  • piper
  • 3 castraveti acri
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de rucolla cu peste afumat:

Pestelui afumat i se indeparteaza capul si incepe sa se scoata carnea de pe piele, se desfac bucati de carne; rucolla se spala si se usuca, se adauga pestele peste, se taie castravetii acrii in feliute subtiri, se adauga maslinele feliate si migdalele, se toaca ceapa rosie jullien si firele de chivas si se adauga in salata noastra.

Separat pregatim dressingul din ulei de masline si acetto balsamico se sareaza si se pipereaza se va adauga in salata cu putin timp inainte de servire.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de rucolla cu peste afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]