Salata de pui cu caise si pastai verzi

de laylalala in Salate, 23 Mai 2010 | 4841 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr piept de pui, fara piele si os
  • 200 gr pastai verzi
  • 300 gr caise din compot, scurse
  • 4 fire de ceapa verde, tocate
  • 2 linguri coriandru proaspat tocat
  • coaja rasa si zeama de la 1 lamaie
  • 1 lingura miere
  • 1 lingura ghimbir proaspat ras
  • 1 lingura sos de soia
  • 2 linguri ulei de masline piperat
  • sare de mare, dupa gust
  • branza Grana Padano rasa, pentru servire
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de pui cu caise si pastai verzi:

Pieptul de pui se taie in fasii apoi se fierbe in apa cu sare pana cand s-a facut, apoi se scurge. Intre timp pastaile verzi se fierb separat in apa cu sare timp de 10-12 minute apoi se scurg.
Intr-un bol, se pun fasiile de piept de pui, pastaile verzi fierte, caisele si ceapa verde.Se amesteca si se pune deoparte.
Intr-un vas, se amesteca coriandrul cu coaja rasa si zeama de lamaie, mierea, ghimbirul ras, sosul de soia, 2 linguri ulei de masline piperat si sare de mare.Se toarna acest amestec peste restul ingredientelor din bol si se amesteca usor.Se presara deasupra branza Grana Padano rasa si se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de pui cu caise si pastai verzi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

Ina 1

25.05.2010, 09:23

nu se poate sa ai retete fara furculite, asa ca am aduc eu

Roxana 1

26.05.2010, 19:57

interesant cu caise

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]