Salată de primăvară - spanac, ridichi, ceapă verde, mărăr

de DinDragostePentruGatit in Salate, 11 Apr 2012 | 6126 vizualizari

 

Îmi plac frunzele de spanac în salate, mi se mar mai cărnoase și mai bune decât cele de salată verde.

O salată gustoasă, sănătoasă pentru un prânz rapid și lejer.

Să fie mai sățioasă, am adăugat un cartof fiert.

Verdele spanacului m-a inspirat să adaug puțină varză roșie, ador combinația violet-verde...

 

INGREDIENTE

  • un bol mic frunze de spanac;
  • 1 cartof roșu fiert;
  • 1 fir ceapă verde;
  • 2-3 ridichi;
  • zeamă de lămâie;
  • ulei de măsline (opțional);
  • mărar;
  • coriandru;
  • semințe de in (opțional);
  • sare;
  • piper.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salată de primăvară - spanac, ridichi, ceapă verde, mărăr:

Se spală bine frunzele de spanac. Nu le tai cu cuțitul, le rup cu mâna. 

Ceapa verde se  taie mărunt.

Cartoful se decojește, se taie cuburi.  

Varza am dat-o la răzătoare, fâșii; ridichiile rondele.

Se amestecă legumele, se condimentează.

Ca decor am folosit mărar și frunzulițe proaspete de coriandru; ahhh și semințe de in :)). 

 Poftă bună!

 

TIPS-URI

1

Salata se poate servi cu pâine prăjită „frecată” cu usturoi, eventual stropită cu ulei de măsline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salată de primăvară - spanac, ridichi, ceapă verde, mărăr" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata Primavara