Salata de fasole

de COSTEO in Salate, 5 Apr 2013 | 3599 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr fasole mare alba
  • 1 legatura cepa verde
  • 2 catei usturoi
  • 1 legatura marar verde
  • 1 ardel rosu
  • 10 masline
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • ulei
  • 1 lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de fasole:

Fasolea se pune in apa calda pt ca sa se umfle bine.Le lasam 24 de ore la umflat si le schimbam apa  de 2-3 ori.

Fasolea se pune la fiert  cu sare, o lingurita de bicarbonat de sodiu,sau 1 lingurita de zahar,cand dau in clocot se arunca apa.E bine sa aruncam apa de 3 ori  pt ca o  sa iasa mai bune.

Dupa fierbere se scot la racit,apoi se pun  intr-un bol .

In timp se toaca ceapa verde marunt,ardel rosu si catei de usturoi,se pun peste fasole.Mararul se toaca marunt si se adauga peste fasole.In salata mai punem si cateva masline.

Asezonam cu sare,piper,cimbru si mestecam ,adaugam ulei si stropim cu lamaie.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de fasole" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Patricia Iordache 1

06.04.2013, 00:04

Foarte buna! Eu faceam cu ceapa rosie tocata marunt

COSTEO 1

06.04.2013, 11:45

da merge si cu ceapa rosie dar am vrut cu ceapa verde.
Si ceapa o toci marunt si o pui intr-un bol cu putin ulei,sare si lamaie sa vezi ce buna este,o lasi 10 min

Patricia Iordache 1

13.04.2013, 16:41

ok

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de castraveți - Explozie de arome și vitamine într-o rețetă simplă

ieri la 10:37

Paste delicioase - Rețeta simplă cu doar 6 ingrediente

pe 25.02 la 08:56

Negresa cu oreo - Reteta simpla si delicioasa

de Rocsi 9

pe 24.02 la 20:26

Reteta de mucenici moldovenesti - Pufosi si buni

de laura_n 7

pe 24.02 la 11:51

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de cartofi, cu ceapa verde si masline