Salata de conopida

de ela in Aperitive / Garnituri, 14 Dec 2012 | 5208 vizualizari

 

am pornit de la o reteta de pe site

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida potrivita de marime
  • 1 ceapa mica
  • 6 catei de usturoi(mai multi sau mai putini,dupa gust)
  • 2 oua fierte
  • 1 galbenus
  • 3 linguri smantana
  • 80 gr cascaval
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • 1lingurita mustar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de conopida:

Punem intr-o oala apa cu sare la fiert. Rupem conopida buchetele, o spalam si o punem in apa clocotita. Lasam pana se inmoaie, cam 15 minute. Scoatem intr-o sita si lasam sa se scurga bine si sa se raceasca. Apoi sfaram bine cu o furculita conopida.

Preparam maioneza din galbenusul crud, cel fiert pasat, mustar, sare si ulei, sa ne iasa vreo 7 linguri.

Ceapa o curatam si o dam pe razatoarea mica. Si cascavalul il radem pe aceiasi razatoare. Usturoiul il curatam si il pisam.

In maioneza adaugam pe rand smantana, albusul ramas de la ou si oul fiert dat pe razatoare, cascalul ras, ceapa si usturoiul si omogenizam bine. Adaugam si conopida si amestecam bine. Condimentam daca mai trebuie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de conopida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (42)

adry88 1

15.12.2012, 19:17

place

ela 1

15.12.2012, 22:14

Satisfyyourcravings 1

16.12.2012, 12:19

Hmmm, n-are ce să nu-mi placă la rețeta aceasta!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de conopida