Salata de conopida

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 4 Noi 2012 | 4267 vizualizari

 

O salata de toamna fina si gustoasa;)

 

INGREDIENTE

  • conopida 1 bucata medie,
  • zeama de la lamaie,
  • sare iodata,
  • maioneza 3 linguri,
  • usturoi 2 catei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de conopida:

Conopida se curata de foi si eventualele insecte, se rupe buchetele mici si se pune la fiert in apa clocotita cu sare, cca. 10 minute la foc mediu, neacoperit. Se stropeste cu zeama de lamaie, ptr a-si pastra culoarea alba. Dupa ce s-a racit, se zdrobeste cu furculita sau mixerul, se adauga maioneza si usturoiul presat. Se amesteca energic, pana se inglobeaza toate ingredientele. Se lasa la rece, cca. 10 minute. Apoi se serveste cu paine integrala sau cu ardei kapia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de conopida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

ANNA_46 1

05.11.2012, 01:30

Minunat arata si e cu usturoi mmm.....

Sim0na 1

05.11.2012, 10:01

tare mult imi place si mie...

gaby_gabytza 1

21.11.2012, 10:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conopidă cu maioneză