Salată cu pește afumat și pleurotus

de elucubratiiculinare in Salate, 7 Dec 2012 | 4297 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 salată,
  • 200 g pește afumat,
  • 300 g ciuperci pleurotus,
  • 1-2 fire de ceapă verde,
  • 2-3 linguri semințe rodie,
  • 1/2 lămâie,
  • 1-2 linguri ulei de măsline.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salată cu pește afumat și pleurotus:

Spălăm foarte bine salata (de preferat frunză cu frunză) și se taie fâșii. Peștele afumat se taie bucățele, în cazul în care are oase mari, acestea se elimină înainte. Ciupercile se pun pe grilul încins și se frig bine pe ambele părți, după care se feliază. Pe un platou aranjăm salata, peștele afumat și ciupercile feliate. Ceapa verde se spală, se toacă mărunt și se răsfiră pe platou. Semințele de rodie se aranjează pe margine. Stropim salata cu zeama de la o jumătate de lămâie și ulei de măsline. Servim imediat. Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salată cu pește afumat și pleurotus" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata cu somon afumat