Salata calda cu orez negru si ton

de alldaycooking in Salate, 1 Iun 2013 | 6030 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 gr orez negru
  • 1 conserva ton
  • 10 rosii cherry
  • 1 cana porumb
  • ulei de masline
  • 50 gr Gorgonzola
  • amestec de rucola si valeriana
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata calda cu orez negru si ton:

Orezul l-am fiert conform indicatiilor de pe ambalaj. Rosiile cherry (erau mai maricele) le-am taiat rondele, nu foarte subtiri. In o tigaie am incalzit uleiul de masline si am prajit pentru scurt timp rondelele de rosii. Imediat am tras la tigaie si boabele de porumb.   Am scurs apa in care a fiert orezul si l-am amestecat cu tonul marunit. Am adaugat apoi bucatele de Gorgonzola, rosiile si porumbul si am amestecat cu grija.   Am distribuit salata pe farfurii si adaugat deasupra cateva cubulete de Gorgonzola si frunze de rucola si valeriana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata calda cu orez negru si ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Corinuta 1

02.06.2013, 13:06

Foarte frumos arata! Cu orez negru n-am facut inca dar promit sa incerc!

mihaelar63 1

03.06.2013, 12:25

Ne place, place , place
Eu am mai folosit orezul negru . Imi place armonia de culoare si echilibrul de gust

Krystyan Trendy 1

06.01.2014, 08:08

grozava salata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata cu paine de porumb si ardei iute.