O salata calda consistenta si plina de sanatate .
Fierbem buchetelele de conopida in apa clocotita cu un praf de sare 5 minute , pana se inmoaie usor , apoi o scugem , o trecem printr-un jet de apa rece si o scurgem din nou .
Taiem kaiserul fasii si il punem la prajit intr-o lingura de ulei de masline . Il lasam mai mult sau mai putin in functie de gustul fiecaruia . Cand este gata il scoatem pe o farfurie si il pastram la cald .
Punem restul de ulei de masline si adaugam conopida scursa .O lasam pana incepe sa se rumeneasca usor,amestecand din cand in cand .Cand este gata adaugam usturoiul taiat felii , lasam 30 de secunde , apoi punem spanacul spalat si scurs . Presaram piperul si sare (tinem cont de cat de sarat este kaiserul ) . Lasam pana frunzele incep sa se inmoaie , aducem kaiserul inapoi , omogenizam si punem salata pe farfurie . Servim calata calda .