Salata 'Bratara de granat'

de Anastasia in Salate, 11 Mai 2010 | 11645 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr. piept fiert de pui
  • 2 cepe
  • 2-3 cartofi mijlocii
  • 1-2 sfecle
  • 50 gr. nuci 
  • 1 rodie mare
  • sare
  • maioneza
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata 'Bratara de granat':

 

  1. Ceapa se taie marunt.
  2. Puneti la prajit ceapa cu pieptul taiat marunt, sarati, prajiti putin, il raciti.
  3. Nucile se maruntesc cu un cutit marunt. 
  4. Cartoful se fierbe si se da prin razatoare cu gauri mici. 
  5. In centrul unui platou mare se pune un pahar, in jurul lui se aranjeaza cartoful, se unge cu maionez.a
  6. Peste cartof se aranjeaza pieptul cu ceapa care au fost prajite preventiv, se unge cu maioneza.
  7. Peste piept se aranjeaza sfecla fiarta , rasa si amestecata cu nuca, se unje cu maioneza.
  8. Peste sfecla se aranjeaza frumos semintele de rodii, se scoate cu atentie paharul. 

Pofta mare !!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata 'Bratara de granat'" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

ieri la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]