Rulouri de porc cu conopida si rosii cherry la cuptor

de Rocsi in Porc, 4 Oct 2011 | 4807 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 felii de muschi de porc
  • 3-4 felii pastrama
  • 10 feliute de gogosar
  • buchetele ce conopida
  • cateva rosii cherry
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • 2-3 linguri pasta de tomate
  • 2 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de porc cu conopida si rosii cherry la cuptor:

Luam feliile de carne si le spalam bine.

Le tamponam cu niste servete de bucatarie,apoi daca sunt prea groase ,le bateti putin cu ciocanul pentru snitele.

Condimentam fiecare bucata cu putina sare si piper.

Apoi asezam cate o fasie gogosar si o bucatica de pastramioara.

Le rulam si le prindem cu niste scobitori.

Luam o tava de cuptor si o ungem cu putin ulei.

Asezam rulourile in ea.

Conopida o spalam,o scurgem bine si o punem in tava.

Rosioarele le spalam si le  imprastiem prin tava.

Deasupra presaram putina sare si piper.

Desfacem pasta de tomate in putina apa si o turnam toata in tava.

Tot deasupra punem putin busuioc.

Acoperim tava cu staniol ,pe care il gaurim din loc in loc,si o dam in cuptorul incins.

Lasam la o temperatura potrivita pana ce rulourile sunt bine patrunse.

La urma descoperim tava 10 minute pentru a prinde putina crusta.

Pofta buna!!!!!!!!!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de porc cu conopida si rosii cherry la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez cu carnita de porc la tigaie