Rulouri de carne cu sos de cascaval si bere neagra

de Valclaudia in Porc, 26 Sep 2012 | 13371 vizualizari

 

incercati-le, sunt simplu de facut si tare gustoase!

 

INGREDIENTE

  • cateva felii de carne de porc (batute ca pentru snitzele)
  • acelasi numar de bucati de carnat
  • bucati de cascaval taiate dupa modelul cartofilor pai
  • mustar
  • sare, piper
  • 100 ml bere neagra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de carne cu sos de cascaval si bere neagra:

Am batut bucatile de carne intre folii, asa cum se pregatesc pentru snitzele. Am uns fiecare bucata de carne cu mustar, am asezat cate o bucata de carnat si una de cascaval, le-am condimentat iar apoi le-am rulat.

Rulourile se prind cu scobitori, se aseaza intr-un vas termorezistent, se toarna berea peste ele si neacoperite se introduc in cuptorul incins, la temperatura medie pentru o jumatate de ora.

In timpul gatitului,cascavalul se va topi si impreuna cu berea va da nastere unui sos... super!

 

TIPS-URI

1

Noi am servit aceste rulouri cu piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de carne cu sos de cascaval si bere neagra" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de porc in sos de rosii