Rulouri crocante cu salata ruseasca

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 29 Ian 2017 | 3398 vizualizari

 

Salata de boeuf este un fel de mâncare tradițional românesc derivat din salata rusească, numită și Olivier.
De obicei se decoreaza in forma de dom. De data aceasta am facut o varianta mai moderna, eleganta si un pic crocanta.
http://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/01/rulouri-crocante-cu-salata-ruseasca.html

 

INGREDIENTE

Pentru un rulou:

  • 1/2 foaie de brick
  • 1 lingura buna de salata boeuf
  • unt topit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri crocante cu salata ruseasca:

Pregatiti Salata boeuf (vezi retele mele cu carne si cu somon).

Pentru fabricarea rulourilor, am folosit forme in inox (puteti face forme suport din hartie in aluminium).

Taiati foile de brick in 2. Pliati in 2 fiecare jumatate. Cu un penson, ungeti formele si foile de brick cu unt topit.

Rulati foaia impaturita de brick in jurul ruloului- lasati un pic de inox pentru a le demula rapid.

Se coc la 200 ° C, timp de 8-10 minute, pana devin aurii .

Demulati si rezervati rulourile pe un grill.

Umpleti conurile 10 minute inainte de servire, pentru a le pastra crocante.

Le puteti servi ca aperitiv sau ca antreu, cu o salata verde asezonata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri crocante cu salata ruseasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu sunca