Rulada din muschi de porc

de Criss in Porc, 5 Apr 2011 | 11876 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -600 g muschi de porc
  • -1 morcov
  • -100 g cascaval
  • -sare, piper, boia de ardei
  • -ulei de masline
  • -sos bechamel
  • -legume pentru garnitura (mocovi, broccoli, varza de bruxelles)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din muschi de porc:

Carnea se taie si se bate astfel incat sa rezulte un dreptunghi. Eu am facut doua mai mici ca mi s-a parut mai usor asa.

Morcovul de taie fasii subtiri si cascavalul felii. Carnea se stropeste cu ulei de masline si se condimenteaza cu sare, piper, boia de ardei. Peste carne se pun fasiile de morcovi si cascavalul. Se ruleaza si se invelesc bucatile de carne in folie de aluminiu. Se pun intr-un vas termorezistent, pentru 30 minute la cuptor, dupa care se indeparteza folia, avand grija sa pastram si sucul lasat de carne. Carnea o condimentam si la suprafata si mai punem in cuptor inca 20 minute sa se rumeneasca si sa prinda o crusta. 

Cand e gata carnea, turnam sosul lasat intr-o cratita,   adaugam o lingura de faina si 200 ml lapte si facem un fel de sos bechamell. La final adaugam o lingura de cascaval ras Legumele le fierbem in apa cu sare, apoi le scurgem si servim alaturi de feliile de rulada si sos. (Sosul mi s-a parut prea putin, dupa parerea mea trebuia cantitate dubla)

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din muschi de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc sibian