Rulada din foietaj cu umplutura de mere si mac

de mamaieelena in Mancaruri de post, 8 Apr 2011 | 10990 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pachete de foietaj
  • 5-6 mere
  • 1/2lingurita scortisoara
  • 2 linguri cu miere de albine
  • 100 gr.mac macinat
  • 2 linguri cu miere
  • 1 plic sahar vanilat
  • 2 linguri cu ulei de masline
  • 50 ml.lapte soia

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din foietaj cu umplutura de mere si mac:

Aluatul eu il cumpar proaspat.

Merele le curat de coaja si le tai cuburi, le calesc intr-o cratita cu uleiul de masline si cand sunt aproape gata pun mierea si scortisoara, las la racit si pregatesc si macul macinat deja cu miere, vanilie si 50 ml de lapte de soia. Le amestec intr-un caston.

Desfac foietajul si pregatesc si cuptorul la 180 de grade.

Pun merele si le rulez si pun in tava aragazului tapetata cu hartie de copt;  tot acolo pun si rulada cu mac pe care am pregatit-o astfel:

am pus pe toata suprafata foii toata compozitia si am inceput a rula de la capete opuse si le-am unit in centrul foii dupa care le-am sectionat in dimensiuni de 2 centimetri si am pus la copt alaturi de mere.

Au stat in cuptor aproximativ 30 minute.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din foietaj cu umplutura de mere si mac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

ieri la 20:54

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

pe 10.03 la 11:07

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere, pere si gris