Ruladă de pui cu spanac

de elucubratiiculinare in Pui, 26 Mar 2013 | 3656 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui mare
  • 200 g spanac decongelat și scurs
  • 4 felii de cașcaval
  • sare
  • piper proaspăt măcinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ruladă de pui cu spanac:

Pieptul de pui se taie în două, apoi fiecare bucată se taie în două pe lungime, un pic mai mult de jumătate, nu de tot - nu vrem să obținem 2 bucăți, ci una mare subțire. Fiecare bucată de piept se pune în folie de plastic (așa se bate mult mai bine) și se bate bine cu ciocanul de șnițele. Condimentăm carnea cu sare și piper proaspăt măcinat. Pe o suprafață plană, întindem o folie de plastic, așezăm  pe ea o bucata de piept de pui, 2 felii de cașcaval și jumătate din spanacul decongelat și scurs bine. Rulăm bine și strângem bine capetele. Procedăm la fel și cu cel de-al doilea rulou. Punem apă la fiert într-o cratiță. Când începe apa să clocotească, reducem focul și punem rulourile în apă și fierbem pentru 20 minute. Când sunt gata, se scot din apă și se lasă 2-3 minute, după care se scot rulourile din folie. Se taie felii și se servesc imediat cu garnitura preferată. Eu am preferat o salată a la russe.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ruladă de pui cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu cu seminte de floarea soarelui, la cuptor