- 900g carne de porc fara os
 
    - 3 ficatei de curcan
 
    - 1 lingura mustar
 
    - 1 morcov
 
    - 1 ceapa
 
    - 1 bucata telina radacina
 
    - 2 catei de usturoi
 
    - 1 lingura unt
 
    - 1 lingurita rasa boia dulce
 
    - 150ml vin alb sau rosu
 
    - 250ml supa clara de pui sau vita
 
    - sare si piper
 
 
						
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
			 
						 
						
					 
					
						
							Portii: -
																												Timp de preparare: sub 90 minute
                         
                        
						
        
        
    
						
						MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de porc umpluta:
						Carnea se desface si se intinde,apoi se bate usor pana  obtinem o felie cat mai egala.Apoi se condimenteaza cu sare si piper,iar  in interior punem bucatile de ficat pe toata lungimea carnii,o rulam  cat mai strans,apoi o legam cu sfoara.Carnea astfel pregatita se unge cu  mustar si se condimenteaza cu sare,piper si boia.Intr-o cratita groasa  se incinge untul si se ptajeste carnea pe toate partile.Intr-un vas  termo rezistent se formeaza un pat din legumele taiate.Se scoate  friptura din cratita si se aseaza deasupra legumelor,peste care se  toarna apa si vinul.Vasul se da apoi la cuptorul incins pentru 1 ½  ora.Cand este gata,se scoate friptura iar legumele cu sosul se paseaza  cu blenderul.
                        
						                        Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc umpluta" nu uita sa-i faci un review.