Rulada de porc

de - Andreea - in Porc, 28 Iun 2013 | 5011 vizualizari

 

Reteta o am de multa vreme dintr-o carte de bucate...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata porc
  • 4 oua
  • 3 fire ceapa verde
  • 1 morcov
  • 800 gr rosii in bulion
  • 1 catel usturoi
  • cimbru
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de porc:

Intr-un castron,amestecam carnea tocata,cimbrul,ceapa taiata rondele,morcovul taiat cubulete,1 ou,piper si sare dupa gust.Amestecam bine compozitia ,acoperim cu folie alimentara si il lasam in frigider pentru 30 minute.

Fierbem cele 3 oua si le curatam de coaja.

Punem carnea pe o folie de plastic,intindem un strat si deasupra asezam cele 3 oua .

Rulam carnea astfel incat ouale sa ramana in mijloc.Punem rulada intr-un vas pentru cuptor uns cu ulei.Adaugam rosiile impreuna cu sucul acestora Potrivim de sare si piper si dam la cuptorul incins la 180 grade pentru circa 50 minute.

TIPS-URI

1

Pentru un gust mai bun ouale se pot infasura mai intai in jambon si apoi pune in compozitia ruladei.

2

Se poate adauga dupa preferinta si patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

pe 17.02 la 13:30

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpă de porc umplută cu carne tocată şi caşcaval