Rulada de mamaliga

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 28 Noi 2013 | 7889 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana faina malai
  • 3 cani apa
  • sare
  • 150 gr branza telemea
  • 150 gr branza de vaci
  • 3 linguri smantana Extra : smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de mamaliga:

 Punem apa cu sarea pe aragaz , si o lasam pana ajunge la punctul de fierbere

 Adaugam faina de malai si amestecam cu un tel para sa nu se faca gogoloase

 Dam focul mai incet si amestecam pana cand fierbe malaiul .

 O facem mai groasa mamaliga.

 Intr-un castron amestecam branza telemea razuita cu branza de vaci zdrobita cu furculita si smantana .

 Mamaliga putin racita o punem pe o folie de aluminium si o intindem

 Peste ea punem amestecul de branza

 Rulam incet fara a lasa folia sa intre intre straturile de mamaliga.

 Lasam rulada la racit , taiem felii si servim cu smantana dulce deasupra .

 

 

 

TIPS-URI

1

eu am format doua rulade

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de mamaliga" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]