Rulada de legume

de SanatateAcasa in Aperitive / Garnituri, 2 Feb 2012 | 4591 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru doua rulade:
  • 200 de grame de sfecla rosie,
  • 200 de grame de varza rosie,
  • 200 de grame de morcovi,
  • 1 kilograme de ciuperci champignon,
  • 200 de grame de telina
  • 1 ardei gras mare (100 sau mai mult de 100 de grame).
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de legume:

Legumele se spala. Se pune 1-2 lingurite cu ulei intr-o tigaie. Se lasa se incinga uleiul. Apoi se adauga legumele(ardeiul spalat, curata si taiat bucatele, telina spalata taiata bucatale, ciupercile spalate, taiate pestisori, morcovul taiat bucatele mici si sfecla rosie). Se calesc rapid. Se adauga sare si piper.

Dupa ce s-au calit, se prepara foile pentru aluat. Din 2 iaurturi degresate, putina drojdie, faina si 2 oua se fac doua foi se aluat. Acestea se umplu cu legumele calite doar dupa ce legumele s-au racit, altfel nu se poate rula.

Dupa ce s-au modelat ruladele, se baga intr-o tava pentru cuptor, unde vor sta 40 de minute, la foc mic.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de legume" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

Rocsi 1

02.02.2012, 21:14

bine ai venit!!!

Lau 1

03.02.2012, 08:41

bun venit

RuxyRux 1

03.02.2012, 21:31

Imi place mult

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]