Rulada de curcan si ciuperci Portobello

de alldaycooking in Curcan, 13 Feb 2012 | 4170 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Rulada
  • 700 gr pulpa de curcan
  • 1 morcov
  • 1 pumn de mazare congelata
  • 1 pumn de porumb congelat
  • sare
  • piper alb
  • Ciuperci
  • 400 gr ciuperci Portobello
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri otet balsamic
  • 2 linguri sos de soia
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de curcan si ciuperci Portobello:

Pentru rulada am batut carnea cu ciocanul pentru snitele. Am sarat si piperat carnea, am adaugat morcovul taiat bucati, boabele de mazare si porumb. Am rulat carnea, am infasurat-o in pielita pe care o dadusem la o parte la inceput. Am infasurat cu sfoara si am asezat intr-o tava ceramica pe care am acoperit-o cu un capac. Am copt la 200 grade Celsius pentru 1 ora, apoi la 250 grade Celsius pana cand s-a rumenit.

Ciupercile le-am feliat si le-am prajit in ulei. Ideea e sa nu fie foarte multe ciuperci in tigaie si sa se poata rumeni in ulei. Ciupercile prajite le-am asezat pe farfurii. In tigaia in care am prajit ciupercile am adaugat 2 linguri otet balsamic si 2 linguri sos de soia si am lasat sa fiarba pana cand am obtinut un sos ceva mai consistent. Am stropit ciupercile cu acest sos si am servit alaturi de rulada de curcan.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de curcan si ciuperci Portobello" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

ieri la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

ieri la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de curcan cu prune uscate, bacon si sos de mere cu unt