Pentru blat:
Pentru umplutura:
Se bat galbenusurile cu zaharul vanilat,iar albusurile se bat spuma tare cu zaharul pudra.Se incorporeaza galbenusurile treptat in albusuri si se presara faina cernuta cu cacaua,amestecandu-se usor,de jos in sus.
Se intinde aluatul intr-o tava in care se pune hartie de copt.Se coace in cuptorul preaincalzit la 180 C pentru 12 miunute.Se lasa sa se raceasca,apoi se scoate cu grija hartia de copt.
Pentru umplutura se amesteca laptele cu zaharul pudra si praful de budinca ,se pune pe foc si se lasa pana se ingroasa.Se da sa se raceasca,dupa care se amesteca cu untul moale.
Se intinde jumate din crema pe blat,se presara cu bucati de portocale, se ruleaza, se inveleste in staniol si se da sa se raceasca la frigider.Dupa ce s-a racit se scoate rulada din staniol,se aseaza pe un platou , se unge cu crema si se decoreaza cu bombonele de ciocolata si bucatele de portocala.
Pofta buna!