Rulada cu sunca, porumb si cascaval

de Dana26 in Aperitive / Garnituri, 9 Mar 2014 | 5089 vizualizari

 

O gustare simpla si delicioasa :)

 

INGREDIENTE

  • aluat foietaj congelat - 450g
  • sunca - 150 g
  • cascaval - 200g
  • porumb - 300g
  • 1 ou
  • susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu sunca, porumb si cascaval:

Lasam aluatul la dezghetat, la temperaura camerei

Taiem sunca cubulete, radem cascavalul si le amestecam cu porumbul, intr-un vas

Punem compozitie pe marginea foii (de-a latul) si rulam pana se acopera ; taiem cu cutitul si asezam rulada intr-o tava acoperita cu hartie de copt

Ungem cu oul batut si presaram deasupra susan

Bagam la cuptor pentru 30-40 min, pana se rumeneste

Continuam pana se termina ingredientele

TIPS-URI

1

In loc de susan se poate folosi mac

2

Daca se termina compozitia, se mai pot adauga ingrediente

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu sunca, porumb si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]