Rulada cu smantana si cascaval

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 29 Iun 2012 | 7545 vizualizari

 

Pentru acest sfarsit de saptamana, am pregatit ceva special pentru voi!

 

INGREDIENTE

  • faina alba de grau 5-6 linguri cu vârf,
  • margarină 2-3 linguri,
  • lapte degresat 1 cană,
  • ouă 4 bucati,
  • smantana 200 ml.,
  • cascaval 250 g
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu smantana si cascaval:

Margarina se topeste pe aragaz impreuna cu laptele, se adauga făina deodata, se amestecă bine. Se fierbe ca o ciulama mai groasă. Se lasă să se răcorească şi după aceea se adaugă galbenuşurile şi apoi albuşurile bătute spumă. Se toarnă compoziţia în tava (de aragaz) unsă şi tapetată cu făină. Se coace la foc iute, este gata când se desprinde de pe margini.

Se scoate pe un prosop umed, se intinde smantana pe toata suprafata, se presara cascavalul ras si se ruleaza  şi se rulează repede.  Se da le rece, apoi se taie felii, se serveste rece sau incalzita, cu supliment de smantana si cascaval pentru cei care au voie:D Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu smantana si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu carne de pui