blat:
crema:
glazura:
,
Se amesteca galbenusurile cu zahar.Se adauga faina si ciocolata rasa si  se amesteca in continuare,la sfarsit se adauga si albusurile batute  spuma si se amesteca usor.Se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de  copt si se da la cuptor la foc potrivit 15 min.Nu trebuie sa se coaca  prea tare ca sa nu se rupa la rulare.Se rastoarna pe un prosop umezit  sau pe hartie de copt presarata cu zahar.
Se amesteca fructele cu frisca batuta bine si se toarna peste blat,apoi se ruleaza.
Ciocolata se inmoaie in apa fierbinte,se adauga zaharul si se lasa sa  fiarba pana se leaga bine.Se lada la racit,si cand e rece complet se  adauga untul si se amesteca pana se omogenizeaza.Se imbraca rulada cu  acesta crema,incrustand cu furculita o imitatie de scoarta de copac.Se  pastreaza la rece pana in momentul servirii.