Rulada cu frisca si capsuni

de nadea68 in Prajituri, 27 Mai 2013 | 5295 vizualizari

 

Fiind sezonul capsunilor o retata usoara si foarte gustoasa :)

 

INGREDIENTE

  • BLAT
  • 3 oua
  • 6 linguri faina
  • 6 linguri zahar
  • 3 linguri cacao
  • 1/2 pahar ulei
  • 1/2 pliculet praf de copt
  • esenta de rom
  • CREMA
  • 300 ml frisca lichida
  • capsuni
  • 100 g zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu frisca si capsuni:

Se separa albusurile de galbenusuri, se bat galbenusurile cu zaharul. Albusurile se bat spuma, se adauga galbenusurile, uleiul, faina amestecata cu praful de copt si cacao, esenta de rom. Se pune la copt in tava de aragaz acoperita cu hartie pt copt. Se lasa la copt 10 minute la 170-180°, se face proba cu scobitoarea.

Intre timp se bate frisca cu zaharul si se taie marunt capsunele.

Cand blatul e gata se scoate din cuptor si se pun deasupra frisca si capsunele.

Se ruleaza incet (ca iese toata frisca) :) in hartia pe care s-a copt si se pune la frigider...o ora doua..

Un desert bun si racoros

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu frisca si capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

Prima Latte Black

- 600 lei
1399.99 lei
799.99 lei

COMENTARII (13)

Bunica 1

29.05.2013, 21:13

Arata bine,dar cred ca este si foarte buna!

nadea68 1

30.05.2013, 10:37

...este foarte buna..

Ina 1

09.06.2013, 08:06

Mmmm...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra

pe 01.11 la 17:28

Prăjitura cu pere și cacao - Delicioasă și pufoasă

pe 01.11 la 10:09

Chec cu nutella - Un desert delicios și ușor de făcut

pe 01.11 la 09:18

Pastă de fasole cu ceapă și bacon - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 31.10 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]