Rulada cu crema de lapte praf

de ionela2682 in Dulciuri, 23 Apr 2010 | 8489 vizualizari

 

inspiratie :reteta lui miha!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 150 g zahar
  • 150 g faina
  • 3 linguri cacao
  • Crema:
  • 1 ceasca apa
  • 1 cana zahar
  • 100 g unt
  • 150 g lapte praf
  • 50 g nuca de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu crema de lapte praf:

Amestecam bine ouale cu zaharul si cu un praf de sare pana ce-si dubleaza volumul dupa care incorporam treptat faina si cacaoa, si amestecam de jos in sus.

Punem compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incins pt 15-20 min.

Dupa ce scoatem blatul din cuptor il rasturnam pe o alta foaie de hartie de copt pe care am presarat zahar pudra si o rulam.

Crema: se fierbe apa cu zaharul pana ce se leaga siropul, se da deoparte si se adauga untul, se amesteca pana se topeste dupa care adaugam si laptele praf dar si nuca de cocos.

Crema obtinuta se intinde uniform pe foaia rulata (asta dupa ce este complet racita si crema dar si blatul) se ruleaza si se tavaleste prin zahar pudra si se da la rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu crema de lapte praf" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Basler Brunsli - Biscuiti elvetieni traditionali de Craciun