Rulada cu capsuni

de gaby_gabytza in Prajituri, 29 Iun 2013 | 3028 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • blat
  • 7 oua
  • 7 linguri faina
  • 1/2 praf de copt
  • 7 linguri zahar
  • 1 praf sare
  • crema:
  • 600 g branza vaci
  • 200 g zahar pudra cu aroma vanilie
  • 1 lingura cacao
  • 2 linguri capuccino
  • 100 ml frisca
  • 200 g unt
  • 1 esenta vanilie
  • capsuni
  • glazura
  • ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu capsuni:

Blat - Mixam albusurile spuma cu un praf sare. Separat galbenusurile le amestecam cu zaharul pana se topeste si rasturnam peste albusuri. Amestecam si adaugam in ploaie faina amestecata cu praful de copt. Ungem o tava (eu am folosit tava de la aragaz) cu ulei si o tapetam cu faina si rasturnam compozitia de blat. Dam la cuptorul preincalzit cca 15 min (sau putem face testul cu scobitoarea). Scoatem blatul fierbinte il il rulam intr-un prosop umed.

Crema - Branza o mixam cu zaharul si esenta. Adaugam lingurile de cacao si capuccino. Treptat adaugam frisca si untul tinut la rece. Dam crema la frigider cca 30 minute.

Desfacem blatul si il ungem cu crema de branza iar deasupra pe mijloc punem un rand de capsuni. Si rulam tinand capsuni pe mijloc inauntru.

Deasupra turnam glazura de ciocolata si putem servi

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

Rocsi 1

29.06.2013, 20:26

Mmm ce buna

gaby_gabytza 1

29.06.2013, 21:01

va multumesc

diaconta 1

29.06.2013, 21:30

cu branza si fructe,foarte buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada marmorata, cu capsune si frisca